Disclaimer

Disclaimer

Bungalowvakantie.net stelt bezoekers in staat om eenvoudig de door hen gewenste informatie over vakantie woningen en andere accommodatoes van verschillende reisorganisaties te verkrijgen. De bezoeker kan de gevonden accommodaties onderling vergelijken en direct online reserveren bij de betreffende reisorganisatie.

De content op de door Bungalowvakantie.net gepubliceerde pagina`s is afkomstig van derden. Bungalowvakantie.net is dan ook niet verantwoordelijk voor de juistheid en volledigheid van de inhoud.

Wij zijn niet verantwoordelijk indien de producten, diensten en/of de leveranciers niet voldoen aan de door de consument gestelde verwachtingen. De gebruikers van de website Bungalowvakantie.net doen dat geheel op eigen risico. Bungalowvakantie.net aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele ontstane schade ontstaan door gebruik te maken van onze website.

De reservering en de verdere afhandeling van de via Bungalowvakantie.net gevonden accommodaties komt geheel voor de verantwoording van de door de bezoeker geselecteerde aanbieder(s).

Mocht u naar aanleiding van bovenstaande vragen en/of opmerkingen hebben, dan horen wij dat uiteraard graag. U kunt hiervoor gebruik maken van onze contactpagina.