Home » Disclaimer
Disclaimer 2019-04-15T18:32:19+00:00

Disclaimer

Bungalowvakantie.net stelt bezoekers in staat om eenvoudig de door hen gewenste informatie over accommodaties van verschillende verhuurbedrijven te verkrijgen. De bezoeker kan de gevonden vakantiewoningen onderling vergelijken en direct online boeken bij de betreffende reisorganisatie.

De inhoud van de Bungalowvakantie.net gepubliceerde pagina`s is afkomstig van derden. Bungalowvakantie.net is dan ook niet verantwoordelijk voor de juistheid en volledigheid van de content.

Wij zijn niet verantwoordelijk indien de producten, diensten en/of de leveranciers niet voldoen aan de door de consument gestelde verwachtingen. De gebruikers van de website Bungalowvakantie.net doen dat geheel op eigen risico. Bungalowvakantie.net aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele ontstane schade ontstaan door gebruik te maken van onze website.

De afhandeling van via Bungalowvakantie.net gevonden vakantie aanbiedingen komt geheel voor de verantwoording van de door de bezoeker geselecteerde aanbieder(s).

Mocht u naar aanleiding van bovenstaande vragen en/of opmerkingen hebben, dan horen wij dat uiteraard graag. U kunt hiervoor gebruik maken van onze contactpagina.